religie

Kathedraal van York
De algemene synode van de Kerk van Engeland zal zich buigen over het idee om een ceremonie te introduceren voor transgenders die van naam veranderen.
Vlag van Ontario
De provincie Ontario in Canada heeft een wet aangenomen die het ontkennen van de eigen genderidentiteit van een kind ziet als een grond om het kind uit een gezin weg te halen.
Logo COC Nederland
COC Nederland roept de Jehovah's Getuigen op een holebifoob filmpje van de website te verwijderen en dringt aan op een gesprek...
Logo IDAHO-Comité
Het IDAHO-Comité, initiatiefnemer van het Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie-gebeuren, blikt tevreden terug op IDAHOT.
Vlag van Rusland
In Rusland proberen psychiaters homo's te 'genezen' van hun seksuele geaardheid door hypnose. Dat meldt het Russischtalig kanaal van de BBC...
Union Jack
Binnenkort zijn er in het Verenigd Koninkrijk algemene verkiezingen. Partijen moeten zich dit jaar uitspreken over de vraag of homoseksualiteit een zonde is.
Regenboogkruis
Een kleine twee weken geleden dook in Gay Street in New York een groot houten kruis op, vastgeketend aan een paal. Dat lieten de buurtbewoners niet zo.

Pagina's

Hier niet op klikken aub