justitie

Bondsdag
Out groen politicus Volker Beck heeft het federaal parlement van Duitsland voor de rechter gedaagd om zo het huwelijk open te stellen voor koppels van hetzelfde geslacht.
Vlag van Atjeh
Twee jongemannen krijgen niet 80 maar 85 zweepslagen omdat ze seks hadden met elkaar. De provincie Atjeh in Indonesië bestraft homoseks.
Instagram Chelsea Manning
Chelsea Manning (29) is vrij. Manning werd tot 35 jaar cel veroordeeld voor het lekken van geheime informatie via WikiLeaks.
Vlag van Luxemburg
De ministerraad van het Groothertogdom Luxemburg heeft op 12 mei een wetsontwerp goedgekeurd dat het leven van transgenders en intersekse personen moet vergemakkelijken.
Vlag van de Verenigde Naties
Niet alleen Indonesië, ook Nedereland, de voormalige kolonisator van Indonesië, kreeg aanbevelingen van de Verenigde Naties op vlak van mensenrechten.
Ik beslis
Çavaria is tevreden dat België eindelijk stopt met de schending van de mensenrechten van transgenders en de verplichte sterilisatie afschaft. Woensdag keurde de kamercommissie Justitie het...
Vrouwe Justitia
De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een homokoppel uit Maasmechelen veroordeeld tot 12 en 3 maanden cel en een boete van 3000 euro voor de verkoop van erectiepillen en poppers.

Pagina's

Hier niet op klikken aub