VREAK brengt muziektheaterstuk 'Cabaret Sauvignon'

11/01/2017 - 00:42
In maart brengt VREAK Holebitheater 'Cabaret Sauvignon', een woordspeling op de druifsoort cabernet sauvignon.

Het verhaal: Parijs, eind vorige eeuw. Na de dood van Henri blijft René achter met een populair cabarettheater, een lege portemonnee en een flinke kater. Het onverwachte overlijden van zijn levenspartner brengt zijn luxeleventje aardig in de war. En hij wordt er zelf natuurlijk ook niet jonger op. De andere dragqueens uit het gezelschap doen hun uiterste best om hem er weer bovenop te helpen. Ook zij moeten het ijzer smeden als het heet is. Zo geraakt Rocky niet van zijn laatste verovering af, heeft Richard last van eksterogen en bakt de nieuwe er eigenlijk niet zoveel van. Het duurt dan ook niet lang voordat de ‘dames’ terug in hun oude gewoonten vervallen en de spanningen weer snel hoog oplopen. Kan de komst van de zus van Henri de gemoederen achter de coulissen bedaren? Als er dan ook nog eens enkele lijken uit de kast vallen, zou dit wel eens het einde kunnen betekenen van dit charmante gezelschap.

Making of

'Cabaret Sauvignon' is geen dragshow, vertelt VREAK Holebitheater-voorzitter Wim Morbée. "Het is een musical of muziektheaterstuk over een cabaret. Er worden zestien nummers in gezongen."
 
"Het is op en top een show. De tekst en de muziek zijn zelf geschreven. Voor de kostuums is er 98,7 meter stof gebruikt."
 
'Cabaret Sauvignon'
Van: Nico Plinke.
Met: Stefan Van Haarlem, Jaouad Alloul, Dirk Belloy, Stefan Deloose en Marian Van Vliet.
Muziek en zangcoach: Amanda Kovac.
Assistentie: Wim Morbée.
Op 10, 11, 13, 16, 17 en 18 maart in Theater Het Klokhuis in Antwerpen.
 
Info en tickets

Bron: 

Eigen verslaggeving

Hier niet op klikken aub