Sandro Cossero is Mister Leather Belgium 2017

18/02/2017 - 18:55
Sandro Cossero uit Antwerpen is tijdens Darklands, het indoor fetish festival van Leatherpride Belgium, verkozen tot Mr Leather Belgium 2017. De verkiezing is een initiatief van MSC Belgium, een vereniging voor mannen die een passie delen voor lederen en rubberen uniformen.

Er waren vier kandidaten om Mister Leather Belgium 2016 Georges Peeters op te volgen: Gert Jan, Jose, Mika en Sandro.

De jury bestond uit Arthur Peremans (voorzitter van Motor Sportclub Amsterdam), David Bailey (International Mister Leather 2016), Georges Peeters, Jeff Tucker (lid van de raad van bestuur van IML en IML 1994), Joe King (Mister Leather Europe 2016), Kylie Bee Borland (Miss Sydney Leather 2015/16) en Neri Grimaldi (Mister Leather Italy 2016). Zij deelden de helft van de punten uit, het publiek de andere helft.

Er waren ook drie Tally Masters: Daniel Dumont (voorzitter MSC Belgium), John O'Brien (Geared Ireland) en Thorsten Buhl (Mister Leather Europe 2015).

Sandro heeft Italiaanse roots. Hij komt uit Limburg en woont in Antwerpen. In het dagelijks leven is hij leerkracht. Hij wist het publiek te overtuigen met een opzwepende dansact in cowboykleding.

Georges Peeters zal in mei Belgiƫ nog vertegenwoordigen op International Mister Leather in Chicago. Sandro is door zijn verkiezing automatisch geselecteerd om deel te nemen aan Mister Leather Europe. Mister Leather Belgium zijn betekent een jaar vol reizen.

Bron: 

Eigen verslaggeving

Hier niet op klikken aub