Zsa Zsa Lamor en haar gasten vieren 15 jaar Mask'ara

11/04/2017 - 09:21
Beeld: Davy Bamps
Zsa Zsa Lamor
Zsa Zsa Lamor staat al 15 jaar op de planken in haar ambiancerestaurant Mask'ara. Dat is een jubileum dat ze samen met haar gasten wil vieren, in Theater Elckerlyc in Antwerpen met een grootse show.

23 jaar geleden ging Zsa Zsa Lamor samen met haar vrienden naar het Bal du Rat Mort, het grootste carnavalbal van België. In haar keizerin Sisi-jurk was ze er de 'queen of the night' en het kriebelde naar meer.  

Spookhuys

Ze stal jaren de show in homobar Hessenhuis in Antwerpen. Maar in het Spookhuys in Turnhout werd ze echt bekend als Zsa Zsa Lamor: de leading lady met haar prachtige kostuums, haar grappen en haar shows. 
 
Het is daar dat het idee ontstond om een eigen ambiancerestaurant te starten. Op 1 maart 2002 was het dan zover: Mask'ara in Borsbeek was geboren Vijftien jaar later kan je er nog steeds terecht om een leuke avond te beleven met familie en vrienden.
 
In 2014 en 2015 vierde ze haar twintig op de planken en was ze een van de opvallendste kandidaten in 'Belgium Got's Talent' op VTM.
 
In juni staat ze drie keer op de planken in Theater Elckerlyc. Samen met de meisjes van Mask'ara en zes dansers onder leiding van Tommy Gryson brengt ze een wervelend spektakel met een verrassende slotact.  

Praktisch

Zaterdag 24 juni om 20.15 uur.
Zondag 25 juni om 14 uur en 20.15 uur
Kaarten aan 20 euro, 30 euro, 40 euro of 45 euro
 
Boeken via Davy Bamps: denieuwekastaar@gmail.com.

Bron: 

Eigen verslaggeving

Hier niet op klikken aub