Mister Gay England Matt Rood is Mister Gay Europe 2017, Jaimie Deblieck dankbaar

05/08/2017 - 22:20
Mister Gay England Matt Rood (37) is Mister Gay Europe 2017 geworden. Hij volgt Raf Van Puymbroeck (23) uit België op.

Matt Rood uit Engeland is Mister Gay Europe 2017. Stephen Lehane (24) uit Ierland werd eerste ereheer en Stephen Whyte (39) uit Schotland werd tweede ereheer. Een native English speaker zijn bleek dit jaar duidelijk een voordeel. Ben Brown (28) uit Wales werd vierde, João de Oliveira (27) uit Portugal vijfde en Niko Wirachman (27) uit Duitsland zesde.

Rood won ook de socialemediaproef en de 'mijn project'-uitdaging. Hij wil zich inzetten voor adoptie en pleegouderschap.

Hij werd tweede in het sollicitatiegesprek, de fotoshoot en de sporttest. Hij werd derde in de schriftelijke proef en vierde bij de online stemming.

Jaimie Deblieck

Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck (18) uit Roeselare vertegenwoordigde België in Stockholm. Jaimie haalde geen nevenprijs in Zweden.

"Er is jammergenoeg geen top 3 plaatsje voor mij aan de kant gelegd maar het was wel een week vol nieuwe ervaringen en vriendschap", zegt Jaimie op Facebook. "Door deze situatie zal ik het zeker niet laten om grote en sterke campagnes neer te zetten. Ik blijf mijzelf zeker en vast voor de volle 150% inzetten voor onze community en binnen een paar weken laat ik de volgende op jullie los!"

Bron: 

Eigen verslaggeving