VIDEO | Shimmerglee brengt 'MANNELIJK naakt' op het podium

28/08/2017 - 08:00
'MANNELIJK naakt' is de nieuwe onemanshow van Shimmerglee die iedereen gaat verrassen op 10 en 11 november 2017 in theater LeftBANQ in Antwerpen. Het thema is seks en dating apps. Als smaakmaker werd alvast een trailer gelanceerd. Geschikt voor 16+.

"Het publiek weet inmiddels waar Shimmerglee voor staat, namelijk spitsvondige producties vol humor en een emotionele kern", vertelt auteur en acteur Maarten Mylemans enthousiast. "Voor de onemanshow 'MANNELIJK naakt' doorspekken we alles met een sausje van schunnige liedjes en hilarische sekspraat. Vandaar de 16-plus-aanbeveling. Het valt niet mee om aan een knap lief te geraken in deze online tijden en daar gaat deze voorstelling over. Een absolute aanrader."

"Hey… ça va… Hoe lang is 'em?…"

Na 13 jaar is Maarten terug single en duikt hij de datingscene in. Blijkbaar verloopt de vleesveiling nu via apps. In 'MANNELIJK naakt' verklapt Maarten zijn hilarische datingervaringen. Hij ontbloot alle do's-and-don'ts en masseert belangrijke topics, waaronder:
- To swipe left or not to swipe left? That is the question.
- NSA, betekent dat 'Niet Slikken Alstublieft'?
- Hoe beschrijf je jouw hele wezen met drie emoji's of minder?
- Wat is seks eigenlijk en moet dat echt aan het plafond?

Na 'Knuffelkoorts', 'Straight Undercover' en 'Liefheb Mij' brengt Shimmerglee deze ondeugende onemanshow.

Praktisch

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 10 november 2017 en zaterdag 11 november 2017 in zaal LeftBANQ in Antwerpen om 20.30 uur. "'t Gaat over seks. Kom gewoon."

Deze show is geschikt voor toeschouwers vanaf 16 jaar. De inkomprijs bedraagt 15 euro. Info en tickets.

Bron: 

Eigen verslaggevingHier niet op klikken aub