Lesbiennes komen veel vaker klaar dan heterovrouwen

24/12/2017 - 15:24
Lesbische vrouwen zijn tevredener over seks dan heterovrouwen. Dat blijkt uit een bevraging bij 2.000 holebi's en 50.000 hetero's in de Verenigde Staten.

Onderzoekers  David A. Frederick, H. Kate St. John, Justin R. Garcia and Elisabeth A. Lloyd zijn verbonden aan verschillende universiteiten in de VS. Ze maten het percentage orgasmes dat mensen bereiken tijdens seks. 
 
Heteromannen bereiken in 95 procent van de keren een orgasme, stelt de studie. Homomannen 89 procent. Volgens de vier academici komen heterovrouwen in 65 procent van de keren klaar en lesbiennes in 86 procent van de keren. 

Vrouwen

"Vrouwen die vaker klaarkomen hebben ook vaker orale seks en vrijen langer", stelt de studie. "Ze zijn tevredener over hun relatie, praten meer over seks met hun partner en geven meer feedback. Ze communiceren ook buiten bed meer over seks en dragen vaker sexy ondergoed."
 
De studie stelt ook dat vrouwen ondereen vaker nieuwe standjes uitproberen, anale stimulatie niet schuwen, fantasieën uitvoeren, geile praat verkopen en hun liefde meer uiten. "Vrouwen komen vaker klaar als de seks bovenop vaginale penetratie innig kussen, wederzijdse genitale stimulatie, orale seks omvat."

Biseksuelen

Terwijl biseksuele mannen in 88 procent van de keren klaarkomt, komen biseksuele vrouwen slechts in 66 procent van de seksuele avonturen klaar. 

Bron: 

PinkNews.co.ukHier niet op klikken aub