Kortverhaal: De eerste keer, onhandig maar onovertreffelijk

09/06/2018 - 09:16
longread
Twee kussende meisjes
Redactrice Alice vroeg verschillende lesbische meisjes, allemaal tussen zestien en twintig, naar hun eerste keer. Door te puzzelen met hun ervaringen, ontstond dit kortverhaal.

Voor de derde keer op vijf minuten tijd, veeg ik mijn klamme handen af aan mijn broek. 
Ik moet denken aan de vorige keer. Toen ik bij haar op bezoek was en zij mij kuste, voor ik vertrok.  
Twee weken lang hebben we het gehad over hoe fijn het was, en hoe graag we elkaar wilden terugzien. Nu het eindelijk zo ver is, ben ik bang dat het op de een of andere manier toch niet hetzelfde zal zijn. Voelt zij wel echt hetzelfde voor mij? Of heb ik mij die gevoelens ingebeeld?
 
Maar dan zie ik haar, en terwijl zij stralend op de roltrap naar beneden komt, verdwijnen mijn twijfels als sneeuw voor de zon. We omhelzen elkaar en ik wil haar nooit meer loslaten. "Ik heb je gemist!", zegt ze opgewekt. Ik wil niets liever dan haar kussen, maar voel me nog niet echt op mijn gemak om dat meteen ook in een volle stationshal te doen. Misschien eerst maar eens uit de kast komen.    

*** 
In de cinema kan ik mij niet concentreren op de film. Nonchalant leg ik mijn arm op de gedeelde leuning tussen ons. Een paar minuten later strijkt zij al even nonchalant met haar hand langs die van mij. Plots zijn onze vingers verstrengeld. Met mijn duim wrijf ik zachtjes over de rug van haar hand, zij knijpt in de mijne. Ik kijk haar aan. Zij glimlacht, en deze keer kust ze me, onze eerste échte kus. De vorige was een snelle en ongemakkelijke kus, deze is eindeloos en onbeschrijfelijk. 

***
Wanneer we thuiskomen, slapen mijn ouders al. 
Op de zolder staat een oud zetelbed klaar. We zijn nauwelijks binnen of Jana duwt me plagerig omver. Meteen grijp ik haar arm en trek haar naast me. Eventjes liggen we stil op onze rug. Dan draait ze zich onverwachts om, en het bed kraakt als een roestige scharnier dat in geen twintig jaar gesmeerd is. 
"Oei", lacht ze. "We gaan hier precies niet te veel wilde dingen moeten doen vannacht." 
"Ach zo?", lach ik terug. "Had je plannen misschien?"
"Wie weet", zegt ze met een geheimzinnige blik. 

Misschien is het de fles wijn die we na de film gedeeld hebben, maar ik voel mij al veel minder zenuwachtig dan daarstraks. We weten allebei wat er gaat gebeuren, maar durven geen van beiden de eerste stap te zetten, en dus blijven we maar wat ongemakkelijk lachen en flirten op fluistertoon. 

Uiteindelijk is zij het die mij geheel onverwacht kust, middenin een uitleg over een anekdote uit Friends. Ik kus terug, en neem haar vast, wat veel beter gaat zonder onhandige armleuning tussen ons in. Haar lippen zijn warm en zacht, haar tong speelt subtiel met de mijne. Zij streelt mijn wang, mijn rug, mijn heup, mijn bovenbeen, en heel kort mijn kruis. Dat laatste had bijna per ongeluk kunnen zijn. 

Het bed kraakt als een roestige scharnier dat in geen twintig jaar gesmeerd is

Ik streel haar terug, op dezelfde plaatsen. Verder durf ik niet echt te gaan, uit angst dat ik haar push, dat ik haar aanraak op plekken waar ze niet aangeraakt wil worden. Maar nog voor ikzelf besef wat er gebeurt, heeft ze mijn hand al vastgenomen, en deze onder haar t-shirt geleid, richting haar borsten. 

"Zullen we onze T-shirt uitdoen?", vraagt ze luchtig, alsof het over schoenen gaat. 
Ik heb al genoeg vriendinnen halfnaakt gezien, en toch is het anders nu. Meestal denk ik er niet eens over na, maar nu hoop ik oprecht dat ze niet teleurgesteld is met wat ze te zien krijgt, teleurgesteld dat ik niet zo strak en mooi ben als gehoopt, dat mijn huid niet zo egaal is als de hare. Misschien voelt ze mijn onzekerheid aan, want zodra onze T-shirts uit zijn, trekt ze me zo dicht mogelijk tegen haar aan, en fluistert ze in mijn oor hoe mooi ik eruit zie, waarna ze verder gaat met kusjes geven in mijn nek.

***
Onze strelingen dwalen steeds verder af naar beneden, centimeter voor centimeter, in een poging om vooral niet te snel of te bruusk te zijn. Uiteindelijk doe ik haar broeksknoop open. Vragend kijk ik haar aan. Zij glimlacht, en kust mij geruststellend. Ik mag verder gaan. Langzaam ga ik met mijn hand in haar broek. Haar schaamhaar is kort getrimd, net zoals het mijne. Ik doe wat ik denk dat goed voelt, of wat in ieder geval goed voelt bij mij. Aan haar steeds snellere ademhaling te horen, doe ik het wel oké. 

Ook Jana prutst nu mijn broek open, die ik maar meteen helemaal uittrek, net zoals zij. Haar warme handen verkennen nu mijn naakte dijen, steeds verder naar de binnenkant. 

We weten allebei wat er gaat gebeuren, maar durven geen van beiden de eerste stap te zetten

Beneden hoor ik een deur kraken. In nog geen halve seconde lig ik alweer aan de andere kant van het bed, met het donsdeken opgetrokken tot aan mijn kin. Verbaasd begint Jana te lachen. "Shhht". Ik leg een vinger op haar mond. "Volgens mij hoor ik iets op de gang." Shit. Misschien kraakt het bed harder dan ik dacht? Mijn ouders zullen toch niet gehoord hebben wat we aan het doen zijn? 
Maar dan hoor ik het geluid van een wc die doorgespoeld wordt, en rolt Jana lachend met haar ogen. Meteen trekt ze me terug tegen zich aan, en gaat verder waar ze gestopt was, alsof die onderbreking van een halve minuut dubbel ingehaald moet worden.

***
Langzaam gaat ze naar beneden, van kusjes in mijn nek, naar kusjes op mijn borsten, mijn buik, en dan nog lager. Durf ik dit wel? Volgens mij voelt ze mij verstijven, want opeens drukt ze me op het hart dat ik het écht moet zeggen als ik iets niet fijn vind. Maar ik kan me niet voorstellen dat ze ooit iets zou doen dat ik niet fijn zou vinden. Ik hoop gewoon dat ik geen vieze smaak heb. 

Holy shit, dit voelt goed. Het is duidelijk dat ze al wat ervaring heeft. Met haar tong en vingers tegelijk slaagt ze erin om exact de juiste plaatsen te vinden en exact de juiste dingen te doen. Ik moet mij inhouden om niet te snel klaar te komen. 

"Nu is het mijn beurt", zeg ik, nadat ze mij het meest intense orgasme ooit gegeven heeft. We zoenen en knuffelen nog even, maar dan ben ik het, die deze keer langzaam naar beneden gaat. Het liefst zou ik elke vierkante centimeter van haar lichaam willen kussen, om haar te kunnen tonen dat ik elke vierkante centimeter even hard bemin. 

Ik probeer te imiteren wat ikzelf daarnet zo fijn vond, en het lijkt te werken

Maar, hoe moet ik dit doen? Want wat zij mij zonet gegeven heeft, ga ik nooit kunnen overtreffen. Ik voel haar handen geruststellend door mijn haar strijken, en begin voorzichtig met kusjes op en rond haar clitoris, en dan ook met mijn tong. De smaak valt veel beter mee dan verwacht, bedenk ik me. Licht zoutig, maar eigenlijk is er helemaal niet zo veel smaak aan.  

Jana rilt. "Alles oké?", vraag ik. "Je bent geweldig", zegt ze zachtjes. "Ik heb het gewoon een beetje koud". "Oh", lach ik opgelucht, en ik trek het donsdeken over ons heen. Ik kan haar gezicht nu niet meer zien, maar ik probeer te imiteren wat ikzelf daarnet zo fijn vond, en het lijkt te werken. Zachtjes hoor ik Jana kreunen wanneer ik nu ook een vinger in haar steek. Terwijl ze steeds sneller ademt, versnel ook ik mijn tempo een beetje, en even later komt ze schokkend klaar.

***
Het is een heldere nacht. Een straal maanlicht schijnt door het dakraam, op de zijkant van haar gezicht. We liggen met onze vingers verstrengeld en onze hoofden zo goed als tegen elkaar. "Je bent zo mooi", fluister ik bewonderend, en ik meen het. Alles aan haar is perfect, elk kuiltje, elk sproetje, elke moedervlek. "Jij nog mooier", antwoordt ze liefdevol, voor ze zich omdraait en haar ogen sluit. 

Ik denk niet dat iets dit ooit zou kunnen overtreffen. 
 

Bron: 

Eigen verslaggeving

Twee kussende meisjes


Hier niet op klikken aub