Adoptieboek 'En toen kwam jij' van Tom De Cock uit

17/03/2016 - 00:00
Het boek 'En toen kwam jij. Waarom je niet één maar twee papa's hebt' van MNM-radiopresentator Tom De Cock (32) is uit. De Cock schreef twee jaar aan het relaas van de adoptie van zijn dochter Jasmijn.

In 2014 adopteerden Tom De Cock en echtgenoot Maarten Janssen (34) Jasmijn. Jasmijn kreeg de familienaam De Cock, omdat bij het adoptievonnis de dubbele naam nog niet mogelijk was.
 
"Gericht aan zijn dochter, gooit Tom De Cock zijn hart op tafel en maakt de lezer deelgenoot van de rollercoaster aan gevoelens die deze reis van eerste aanvraagformulier tot de erkenning van het kind met zich meebracht", luidt de aankondiging. "'En toen kwam jij' biedt een inkijk in het verhaal van twee doorsneeadoptiepapa's, die tijdens de soms zenuwslopende procedure zelf van de ene wonderlijke vaststelling in de andere vallen."
 
Redacteur Thierry Hanan Scheers las het boek en interviewde Tom De Cock. Dat interview is vanaf begin april in editie 134 van ZiZo-Magazine te lezen. Het boek is verschenen bij Uitgeverij De Bezige Bij.

Bron: 

Eigen verslaggeving

Hier niet op klikken aub