VIDEO | The Cruise bijna uitverkocht

13/04/2016 - 10:33
The Cruise is voor 93% uitverkocht, meldt de organisatie. The Cruise is een Belgische gaycruise op de Middellandse Zee. Mensen uit 87 landen hebben al een plaats aan boord geboekt.

"We bieden je de perfecte mix van cultuur, rust en de beste openlucht-party's. Een niet te missen vakantie!", klinkt het enthousiast op de site. The Cruise vaart dit jaar rond Spanje. Er wordt in Barcelona ingescheept. Het schip vaart vervolgens naar Málaga, Cádiz, Ibiza, Valencia en terug naar Barcelona.
 
The Cruise begon in 2011 als La Démence Cruise en claimde de eerste Europese gaycruise te zijn. Het is een concept van La Démence, het gay feest in Brussel dat bekend is om zijn stevige beats en de avontuurtjes die je er kunt beleven. 
 
Voor outsiders lijkt The Cruise slechts één groot feest vol seks en drugs te zijn. Maar wie al meevoer, is verkocht en prijst de vriendschappen die er worden gemaakt aan. De sfeer is apart. Homojongens onder elkaar die ongegeneerd kunnen doen en laten wat ze willen. Afgelopen zomer stuurde ZiZo-Magazine een redactielid eropuit om zich te mengen in het feestgedruis. De reportage waarmee hij terugkwam, kan je nog online lezen.
 
Wie wil meevaren, kan zich nog inschrijven voor The Cruise 2016.

Bron: 

Eigen verslaggevingHier niet op klikken aub