D-club failliet verklaard

17/11/2013 - 21:46

Antwerps homodiscotheek D-club zal niet meer openen. Alvast niet onder de vorm die we kennen en met dezelfde uitbaters. De bvba achter D-club, DM Antwerpen, is op 7 november 2013 failliet verklaard. Dat lezen we op de website van de Unie van Zelfstandige Ondernemingen (Unizo).

"D-Club is a brand of DM Antwerpen", staat op de site van D-club. DM Antwerpen had als activiteiten "Groothandel in kleding, met uitzondering van werk- en onderkleding; Groothandel in kledingaccessoires; Groothandel in schoeisel; Groothandel in reinigingsmiddelen; Discotheken, dancings en dergelijke; Cafés en bars". Daaronder viel dus ook de kledingwinkel David Mayer Naman. Ook die winkel in de Nationalestraat is al enige tijd gesloten.

D-club maakte ook deel uit van de groep Independent Concerts, die tot en met 2012 Studio 54 in het Sportpaleis organiseerde. Independent Concerts werd op 28 mei 2013 failliet verklaard. De maandelijkse Studio 54-feestjes zijn en blijven een organisatie van homodiscotheek Red & Blue.

Bron: 

Eigen verslaggevingHier niet op klikken aub