FOTO & VIDEO | Tom Goris is Mister Gay Vlaanderen 2013

29/06/2013 - 01:01

Tom Goris (34) uit Tremelo is vrijdagavond in de Antwerpse D-Club verkozen tot Mister Gay Vlaanderen 2013. David Dedeene (30) uit Gent werd eerste ereheer en David Joëts (33) uit Borgerhout werd tweede ereheer. De winnaars zijn de dertigers van de bende.

Antwerpenaar Johan D'hooge (26) kreeg van zijn collega's de titel van Mister Gay Vlaanderen Sympathie en Jeroen Aertgeerts (18) kreeg de titel van Mister Gay Vlaanderen Fotogeniek.

Juryleden Vlaams minister van Onderwijs, Jeugd en Gelijke Kansen Pascal Smet (sp.a), Lesley-Ann Poppe, actrice Lulu Aertgeerts, Ex-organisatrice Miss Belgian Beauty Miriam Jacques, mediafiguur Joyce De Troch, modeontwerper Geert De Puysseleir, CEO OUTTV Marc Putman en fotograaf Johan Cansse beoordeelden de 11 kandidaten op presentatie, hun looks in zwembroek, onderbroek, in casual, in Geert De Puysseleyr en in eigen pak. De kandidaten moesten ook op meerkeuzevragen en persoonlijke vragen antwoorden. Een kandidaat was voor de finale uit de wedstrijd gestapt.

De show was ook voorzien van de nodige muzikale pauzes. Tijdens de afterparty gaf Kate Ryan het beste van zichzelf.

Tom zal België vertegenwoordigen tijdens Mister Gay Europe in Praag in juli en Mister Gay World op 4 augustus in Antwerpen tijdens de World Outgames.

Mister Gay Vlaanderen is een initiatief van Bram Bierkens en Ivan Denis.

Het fotoalbum.

Bron: 

Eigen verslaggevingHier niet op klikken aub