Twitter

Oproep #LoveWins
#LoveWins is een tool voor Google Chrome die holebifobie en transfobie op het internet vervangt met positieve boodschappen.
Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft justitie opgedragen homofobe tweets over Xavier Jugelé te onderzoeken.
Veli Yüksel
Volksvertegenwoordiger Veli Yüksel (CD&V) bepleit in De Standaard dat politie en gerecht de mogelijkheid moeten hebben om maatregelen te nemen tegen haatberichten op sociale media.
Xavier Bettel
Paus Franciscus heeft de eerste minister van Luxemburg Xavier Bettel (DP) en diens echtgenoot Gauthier Destenay ontvangen in het Vaticaan.
Grijs ventje
Wie een nieuwe Twitter-account aanmaakt, krijgt geen ei meer te zien. In de plaats komt grijs figuurtje met een grijze achtergrond.
Barbara Barend
Nederland is geschokt door de homofobe aanval op Jasper Vernes-Sewratan (35) en Ronnie Sewratan-Vernes (31) in Arnhem. De hastag #allemannenhandinhand is een hit op sociale media.
Boy George (55) heeft zich vergaloppeerd over een aantal bifobe tweets, waaruit blijkt dat hij biseksualiteit niet zo serieus neemt. Hij kreeg heel wat reacties van biseksuele fans die de commentaren...

Pagina's

Hier niet op klikken aub