WIN | Sodastream ‘Love is Love’-flessensets

08/08/2018 - 15:58
wedstrijd
Flessen met twee holebigezinnen op getekend
Soda Stream
Maak kans op een ‘Love is Love’-flessenset van Sodastream

SodaStream lanceert een limited edition set herbruikbare flessen ter ere van de Pride. Onder de naam ‘Love is Love’, de eerste huisregel bij SodaStream, voert zij wereldwijd campagne om de LGBT+ acceptie te vergroten. 

De reden dat SodaStream deze campagne heeft ontwikkeld is tweeledig: ten eerste is gelijkheid één van de belangrijkste kernwaarden van hun bedrijfscultuur. ‘We willen deze boodschap ook wereldwijd verspreiden. Liefde is liefde, ongeacht nationaliteit, religie of seksuele geaardheid. Dat is de eerste stap om de wereld mooier te maken, ’ legt  Johan Schepers, General Manager van SodaStream Benelux uit.  Tegelijkertijd wil SodaStream de liefde voor een duurzamere wereld delen en stimuleren. Alleen al in 2018 werden er 1 miljard plastic frisdrankflessen bespaard door de toename van het gebruik van SodaStream. 

Om de ‘Love is Love’ boodschap te versterken werd de internationale video ‘Home is where the love is’  geproduceerd. Hierop zijn een man en een vrouw te zien die een gezellig dagje in het park doorbrengen met twee meisjes. Wanneer ze naar huis gaan zie je dat de man en vrouw afscheid van elkaar nemen; de man gaat naar zijn man met één dochter en de vrouw gaat naar haar vrouwelijke partner met hun dochter. 

Bekijk het filmpje

 

Bron: 

Eigen verslaggeving

Lees meer over: 


Hier niet op klikken aub